Koopziek AC Milan meldt zich bij Bayern München: Dat kan ik bevestigen

Koopziek AC Milan meldt zich bij Bayern München: "Dat kan ik bevestigen"

17-07-2017 15:36
22

AC Milan heeft belangstelling voor Bayern München-middenvelder Renato Sanches. Directeur Karl-Heinz Rummenigge bevestigt dat in gesprek met BILD. Bayern nam Sanches een jaar geleden voor zo'n veertig miljoen euro over van Benfica. 

Tijdens zijn eerste seizoen in de Bundesliga kwam de jonge Portugees weinig aan spelen toe. Nu lonkt er dus een overstap naar Milaan. Volgens BILD wil Milan Sanches voor één of twee jaar huren, met daarbij een koopoptie van veertig miljoen.

"Ik kan bevestigen dat Milan geïnteresseerd is in Renato Sanches", zegt Rummenigge. "Maar er is geen akkoord bereikt. Ik denk niet dat Milan tegemoet wil komen aan onze eisen. Zolang dat niet het geval is, blijft Sanches gewoon bij Bayern."

Met Mateo Musacchio, Leonardo Bonucci, Ricardo Rodríguez, Hakan Calhanoglu, André Silva, Andrea Conti, Fabio Borini, Franck Kessié en Lucas Biglia haalde Milan in de afgelopen weken al voor ruim 200 miljoen euro (!) nieuwe spelers naar San Siro. Ook Real Madrid-spits Alvaro Morata staat op het verlanglijstje van de Rossoneri.