'Misschien niet aan mij om iets te zeggen, maar ik hoop dat Roda er van leert'

'Misschien niet aan mij om iets te zeggen, maar ik hoop dat Roda er van leert'

17-07-2017 17:19
13

Mohamed El Makrini is blij dat het turbulente seizoen van Roda JC definitief achter de rug is. De Limburgers wisten zich via de nacompetitie ternauwernood te handhaven. Met de nieuwe trainer Robert Molenaar en technisch directeur Harm van Veldhoven gaat er het nodige veranderen in Kerkrade, denkt El Makrini (29). 

De middenvelder heeft een contract tot 2019 in het Parkstad Limburg Stadion. "Ik verheug me alweer op het nieuwe seizoen, maar dat er deze zomer veel moet gebeuren is duidelijk. Het is misschien niet aan mij om er iets over te zeggen, maar ik hoop dat er van de fouten wordt geleerd. Als leiding van de club moet je een duidelijke visie hebben en knopen durven door te hakken", vertelt hij op de website van zijn club.

"Met de nieuwe technisch directeur Harm van Veldhoven is er in ieder geval een echte voetbalman binnengehaald die verstand heeft van het spelletje en in het verleden zijn waarde voor deze club heeft bewezen", vervolgt El Makrini. "Komend seizoen moeten we op nul beginnen, maar deze club is het meer dan waard."

"Met gemiddeld vijftienduizend supporters leeft Roda JC enorm en is het een heel mooie en karakteristieke club. Dat heb ik de afgelopen maanden wel ervaren."