Bale verschaft duidelijkheid over toekomst: 'Het gebeurde met Beckham'

Bale verschaft duidelijkheid over toekomst: 'Het gebeurde met Beckham'

17-07-2017 18:45
7

Gareth Bale sluit een vertrek bij Real Madrid deze zomer uit. De Welshman wordt veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar de Premier League, waar hij eerder voor Southampton en Tottenham Hotspur speelde.

"Ik heb een lang contract getekend (tot medio 2022, red.) en ben gelukkig bij Real Madrid", laat Bale weten aan Marca. De geruchten volgen elkaar deze zomer in rap tempo op. Zo zou hij onder meer plaats moeten maken voor AS Monaco-wonderkind Kylian Mbappé. De 28-jarige aanvaller wordt vooral gelinkt aan Manchester United, maar wil daar niets van weten.

"Ik ben een Britse speler en ze zullen mij altijd linken aan een terugkeer", aldus Bale. "Het gebeurde met Beckham en andere Britse spelers in Spanje. Het is niets nieuws. Er is niets concreet, er zijn geen aanbieding en er valt niets te bespreken." Hij wil zich na een jaar vol blessureleed juist herpakken bij Real Madrid.

"Ik wil proberen mijn beste seizoen tot nu toe te hebben. Als blessures mij bespaard blijven, natuurlijk", besluit Bale.