Update: 'Feyenoord en AZ werken aan laatste details van huurdeal: dinsdag rond'

Update: 'Feyenoord en AZ werken aan laatste details van huurdeal: dinsdag rond'

18-07-2017 11:28
108

Marko Vejinovic speelt komend seizoen op huurbasis voor AZ. De overbodige middenvelder van Feyenoord is in de deal betrokken met Ridgeciano Haps, die onderweg is naar Rotterdam-Zuid.

Dat meldt De Telegraaf maandagavond. Voor Vejinovic is de transfer een flinke geruststelling. Vorig jaar werd de middenvelder geconfronteerd met een groep Feyenoord-supporters, die aan de voordeur van de middenvelder kwamen. Sindsdien heeft hij zich volgens de ochtendkrant nooit meer thuis gevoeld in Rotterdam. Vejinovic is door Feyenoord in de deal betrokken met Haps, die naar verluidt dinsdag wordt gekeurd bij de landskampioen.

Vanwege de veiligheid van zijn vrouw en kind is Vejinovic verhuisd naar Alkmaar, waar hij gaat voor sportief herstel. De middenvelder kwam het afgelopen seizoen amper aan spelen toe. Hij kwam slechts 105 minuten in actie. Vejinovic wordt voorlopig voor een jaar gehuurd door AZ, waar hij zijn profloopbaan begon.

Update 18/7 11.28: Feyenoord en AZ werken momenteel aan de laatste details van de deal van Marko Vejinovic, meldt het Algemeen Dagblad. Naar verwachting wordt de middenvelder dinsdag nog gepresenteerd bij de Alkmaarders. Vejinovic wordt een jaar gehuurd en maakt deel uit van de transfer van Ridgeciano Haps van AZ naar Feyenoord.