Update: 'Van Rhijn kan in België verkassen, Stuivenberg geïnteresseerd'

Update: 'Van Rhijn kan in België verkassen, Stuivenberg geïnteresseerd'

19-07-2017 12:25
31

Ricardo van Rhijn staat voor een vertrek bij Club Brugge. Op de officiële website is zijn naam al geschrapt uit de spelerslijst, wat wijst op een snelle transfer.

Dat meldt Het Laatste Nieuws dinsdag. De Belgische krant schrijft dat Van Rhijn opties heeft in de Eredivisie en Jupiler Pro League. In elk geval één niet nader genoemde club uit België heeft belangstelling voor de rechtsback van Club Brugge, die vorig jaar overkwam van Ajax.

Wedden

Meer odds

Met 1,8 miljoen euro betaalde Club Brugge een aanzienlijk bedrag voor Van Rhijn. Gezien zijn huidige salaris lijkt alleen een club uit de 'G5' hem te kunnen halen. Het gaat om Anderlecht, Racing Genk, AA Gent, Standard Luik en zijn huidige werkgever Club Brugge. Welke clubs in de Eredivisie hem bekijken is onduidelijk.

Volgens Het Laatste Nieuws was Van Rhijn deze zomer ook in beeld bij Feyenoord om de naar AS Roma vertrokken Rick Karsdorp op te volgen. De Rotterdammers kozen echter voor Kevin Diks, die voor een jaar wordt gehuurd van Fiorentina.

Update 19/7 12.25 uur: De Belgische club die Ricardo van Rhijn hoopt over te nemen is Racing Genk, meldt Het Nieuwsblad. Ivan Leko, trainer van zijn huidige club Club Brugge, ziet het in ieder geval niet meer zitten in de rechtsachter. Van Rhijn maakt geen deel meer uit van de A-selectie en is op de website ook al geschrapt. Albert Stuivenberg, trainer van Genk, kan hem een uitweg bieden.