'Derde Londense poging slaagt: bod van 27 miljoen op Arnautovic geaccepteerd'

'Derde Londense poging slaagt: bod van 27 miljoen op Arnautovic geaccepteerd'

18-07-2017 21:42
8

Stoke City heeft een bod van West Ham United op Marko Arnautovic geaccepteerd. Dat meldt BBC dinsdagavond. The Hammers willen ongeveer 27 miljoen euro betalen voor het Oostenrijkse enfant terrible. 

Afgelopen week deed West Ham al twee keer een bod op Arnautovic. Telkens ging Stoke niet akkoord. Drie keer is scheepsrecht, want nu de formatie uit Londen bereid blijkt om 27 miljoen te betalen voor de international, hebben The Potters ingestemd met een vertrek. 

De 28-jarige Arnautovic maakte vier jaar geleden de overstap van Werder Bremen naar Stoke. Eerder speelde hij voor Internazionale en FC Twente. In augustus 2016 zette hij zijn handtekening onder een nieuw, vierjarig contract bij Stoke. Engelse media schreven onlangs dat Arnautovic ontevreden is over de ambities van zijn huidige club.

Met de opbrengst van de aanvaller wil Stoke vooral de defensie gaan versterken. Bruno Martins Indi staat nog altijd hoog op de verlanglijst. De Oranje-internationa werd afgelopen seizoen gehuurd van FC Porto.