'Verratti overweegt switch naar Raiola daags na link met Manchester United'

'Verratti overweegt switch naar Raiola daags na link met Manchester United'

19-07-2017 08:29
10

Marco Verratti overweegt over te stappen naar de stal van superzaakwaarnemer Mino Raiola. Volgens Sportitalia denkt de 24-jarige middenvelder eraan om Donato Di Campli in te ruilen voor de Nederlander van Italiaanse origine.

Di Campli veroorzaakte onlangs ophef door te stellen dat Verratti een gevangene is van PSG-eigenaar Al-Khelaifi, nadat een bod van FC Barcelona was afgewezen. Die teksten vielen in Parijs volledig verkeerd, waarna de middenvelder publiekelijk zijn excuses moest aanbieden. "Ik wil duidelijk maken dat het niet mijn woorden zijn", liet Verratti weten.

Of die gevoelige uitspraken van Di Campli de reden zijn van de mogelijke breuk, is niet duidelijk. Raiola geldt als één van de machtigste zaakwaarnemers ter wereld. Spelers als Zlatan Ibrahimovic, Romelu Lukaku en Paul Pogba behoren tot zijn clientèle. Raiola bracht dat drietal de afgelopen jaren naar Manchester United, de club waarmee hij warme banden onderhoudt.

Opvallend genoeg werd Verratti deze week door Tuttomercatoweb ook gelinkt aan een overstap naar Manchester United. Daarnaast blijft de spelmaker hoog op het lijstje van Barcelona staan.

Lees ook: Team Raiola versus Team Mendes