RB Leipzig bevestigt bod van 75 miljoen euro: Zou een verkeerd signaal zijn

RB Leipzig bevestigt bod van 75 miljoen euro: "Zou een verkeerd signaal zijn"

19-07-2017 09:35
24

RB Leipzig-eigenaar Dietrich Mateschitz heeft aan BILD bevestigd dat de club een bod van 75 miljoen euro heeft ontvangen op Naby Keïta. Het gaat vermoedelijk om een bod van Liverpool.

De Engelse club legde eerder al een bedrag van 65 miljoen euro op tafel bij de nummer twee van de Bundesliga van vorig seizoen, maar dat was niet voldoende. Ook het nieuwe bod van de Engelsen lijkt niet genoeg om Keïta weg te kopen bij de club die komend seizoen voor het eerst in de Champions League gaat spelen.

"We hebben een bod van 75 miljoen euro op Naby Keïta ontvangen", zegt Red Bull-gigant Mateschitz tegen BILD. "Geen sprake van! Hij heeft een contract en zal dat contract uitdienen. Als we hem verkopen is dat een verkeerd signaal aan onze fans, maar ook aan andere spelers als Timo Werner, die ook erg in trek is."

De 22-jarige Keïta heeft er pas één seizoen op zitten bij Leipzig. Vorig jaar kwam hij tot acht goals in de Bundesliga. De moderne middenvelder speelde voorheen bij zusterclub Red Bull Salzburg.