Transfers gevraagd bij NAC: 'Drie tot vier nieuwe spelers, in iedere linie één'

Transfers gevraagd bij NAC: 'Drie tot vier nieuwe spelers, in iedere linie één'

19-07-2017 11:27
31

Stijn Vreven heeft voor komend seizoen grote ambities met NAC Breda. De Belgische hoofdtrainer wil echter wel dat de clubleiding investeert in extra nieuwe spelers.

Tegen Genclerbirligi (2-2) zag Vreven dinsdag veel goede dingen terug in het Bredase spel. "Over het eerste uur ben ik absoluut tevreden, ik heb daarin veel goede dingen gezien. Daarna was het minder", aldus Vreven tegen BN DeStem. Hij doelt onder meer op het eerste tegendoelpunt. "Fabian Sporkslede verliest een cruciaal duel waardoor de bal te makkelijk binnen gaat. Jammer voor Fabian, omdat ik hem erg goed vond spelen."

"Toch heb ik vooral genoten van mijn ploeg. Dan heb ik het vooral over het neerzetten van de organisatie, dat pikken de spelers super snel op", aldus Vreven, die ook een enorm verschil zag tussen de jonge en oudere spelers. "Het zijn piepjonge jongens en ik zie aan de gezichten na de wedstrijd dat ook zij zien dat het gat nog groot is. Ze zullen keihard moeten werken om dat gat te verkleinen." Toch denkt de trainer dat aankopen nodig zijn. "Ik hoop nog op drie tot vier nieuwe spelers. In iedere linie een."