'Bosz kan concurreren met Bayern. Het gaat tussen die twee ploegen'

'Bosz kan concurreren met Bayern. Het gaat tussen die twee ploegen'

19-07-2017 12:09
16

Ottmar Hitzfeld denkt dat Peter Bosz komend seizoen kampioen kan worden met Borussia Dortmund. De Duitse oefenmeester verwacht dat het kampioenschap naar Dortmund of naar Bayern München gaat.

Pierre-Emerick Aubameyang gaat volgens Hitzfeld een grote rol spelen in de kampioensstrijd. "Met Aubameyang maken ze kans", aldus de oefenmeester, die met beide ploegen de Champions League won, tegen Reviersport. "Dortmund is in staat om te concurreren met Bayern München. Ik denk dat het komend seizoen tussen die twee ploegen gaat. Dat zou de competitie spannender maken."

Wedden

Meer odds

Hitzfeld is blij dat Aubameyang vooralsnog bij Dortmund blijft. Veel clubs hengelen naar de diensten van de Gabonese spits, maar de Duitse grootmacht wil niet meewerken aan een transfer. "Ik ben blij dat Aubameyang bij Dortmund blijft. Hij is een erg goede spits die goede dingen heeft laten zien."

Ondertussen denkt Hitzfeld dat Aubameyang bij Bayern niet zou misstaan. "Hij zou niet alleen bij Dortmund passen, maar ook bij de rivalen uit München."