Feyenoord-aankopen leggen lat hoog: 'Ervan overtuigd dat ik bij de besten hoor'

Feyenoord-aankopen leggen lat hoog: 'Ervan overtuigd dat ik bij de besten hoor'

21-07-2017 08:23
50

Jeremiah St. Juste en Ridgeciano Haps leggen de lat hoog bij Feyenoord. Tegen SC Freiburg maken de twee aanwinsten aanstaande zaterdag hun officieuze debuut. Eerder deze week werden de twee verdedigers ontgroend. Beiden moesten een liedje zingen in het spelershotel in Oostenrijk, waar de regerend landskampioen op trainingskamp is.

"Het tekent wel de sfeer bij Feyenoord, zo'n binnenkomer. Alles is superprofessioneel. Toch is er onderling veel plezier. We zijn geweldig opgevangen", zegt St. Juste, die overkwam van sc Heerenveen, tegen het Algemeen Dagblad. De centrale verdediger verwacht veel van zijn periode bij Feyenoord. "Zoals Feyenoord vertrouwen heeft in mij, heb ik vertrouwen in mezelf. Ik ben een speler die van mooi voetbal houdt en die er strijd in durft te gooien. Met die eigenschappen ga ik ervan uit basisspeler te worden. Het is aan mij."

Haps werd gekocht van AZ, waar hij drie seizoenen in de hoofdmacht speelde. "Maar nu ruik ik eindelijk aan het grote werk. Prachtig. Ook vanwege de trainer, Giovanni van Bronckhorst, vroeger ook linksback."

"Hij geeft net die aanwijzingen waardoor ik weer stapjes beter word", aldus de vleugelverdediger, die niet bang is voor concurrentie. Onder meer jeugdproduct Lucas Woudenberg komt in aanmerking voor de linksbackpositie. "De besten spelen. En ik ben ervan overtuigd dat ik bij de besten hoor."