Janmaat kon naar andere Premier League-clubs: 'Overtuigd door praatje'

Janmaat kon naar andere Premier League-clubs: 'Overtuigd door praatje'

21-07-2017 09:05
16

Daryl Janmaat voelt zich goed bij Watford. De Nederlandse rechtsback had na de degradatie van zijn club Newcastle United afgelopen zomer meerdere transferopties, maar zag het meeste in Watford.

"Ik kreeg aanbiedingen van andere Premier League-clubs en uit het buitenland, maar ik werd overtuigd door het praatje wat bij Watford werd gehouden", aldus Janmaat op de website van zijn club. "Het is een club met veel ambities, die we hopelijk ook kunnen realiseren."

"Ik geloof in dit team. De club wil groeien en beter worden en ik wil daar onderdeel van uitmaken", vervolgt Janmaat. "Er zijn vijf of zes teams die voor de titel strijden, maar wij kunnen in de groep daaronder komen. Er zijn goede spelers bijgekomen deze zomer, dus we hebben vertrouwen in onszelf", aldus de back.

Janmaat wordt tot slot geconfronteerd met zijn prestaties bij Oranje. Tot dusver kwam de vleugelverdediger tot 28 interlands. Het WK 2014 staat nog helder op zijn netvlies. "We werden derde, niemand had het verwacht. Het is het hoogtepunt uit mijn carrière en ik ben er erg trots op."