'Gepiepelde Koeman strijkt over hart en meldt zich voor Tottenham-miskoop'

'Gepiepelde Koeman strijkt over hart en meldt zich voor Tottenham-miskoop'

21-07-2017 11:31
6

Ronald Koeman krijgt mogelijk alsnog de beschikking over Moussa Sissoko. De Franse middenvelder van Tottenham Hotspur is in beeld bij Everton.

Dat melden L'Equipe en The Mirror vrijdagochtend. Sissoko was een jaar geleden al op weg naar Everton, maar een deal ketste toen af omdat de 27-jarige international zich op het laatste moment bedacht en voor Tottenham koos. Saillant: Everton had op dat moment al een privéjet gecharterd voor Sissoko om de transfer op deadlineday af te ronden.

Zijn keuze voor Tottenham is echter allerminst een gelukkige gebleken. Sissoko speelde slechts 901 minuten in de Premier League, verspreid over 27 wedstrijden. Koeman zou wél nog steeds brood zien in hem. De Everton-manager wil Sissoko voor één seizoen huren, met optie tot koop.

Het is de vraag of Tottenham die constructie ziet zitten. De Londenaren betaalden een jaar geleden nog 35 miljoen euro voor Sissoko en hebben zich in het verleden bewezen als een stugge onderhandelingspartner. Het feit dat Tottenham geïnteresseerd is in Everton-middenvelder Ross Barkley zou echter een opening kunnen zijn.