Richarlison-kamp claimt belangstelling van meer clubs: Absoluut klaar voor

Richarlison-kamp claimt belangstelling van meer clubs: "Absoluut klaar voor"

21-07-2017 12:03
37

Volgens De Telegraaf rekent Ajax erop de transfer van Richarlison vrijdag te beklinken. De Amsterdammers krijgen het echter niet cadeau. Renato Velasco, betrokken bij de Fluminense-aanvaller, claimt de belangstelling van meer clubs.

Richarlison kan voor vijf jaar tekenen bij Ajax, dat twaalf miljoen euro betaalt. Ook AC Milan heeft volgens De Telegraaf belangstelling, maar vanuit Italië zijn er meer kapers op de kust. Dat stelt Velasco in gesprek met FCInterNews. "Inter, Sampdoria en Milan? Inter en Sampdoria wel, maar Milan niet. Althans, niet op dit moment", reageert hij desgevraagd.

"De waarheid is dat Richarlison klaar is om voor welke club dan ook te spelen. Er wordt heel veel gespeculeerd. In Italië is er belangstelling, maar ook in Engeland en Nederland", vervolgt Velasco. "Hij is absoluut klaar voor Europa. Het zou een heel belangrijke stap zijn in zijn carrière."

Velasco sluit het gesprek af met de mededeling dat hij op dit moment is Londen is voor onderhandelingen. Saillant is dat hij officieel niet zijn zaakwaarnemer is. Hij werd door zakenman Luciano Martins, die twintig procent van de rechten van de aanvaller in handen heeft, aangesteld om de zaken van Richarlison te behartigen. Na de mislukte Palmeiras-deal van vorige maand werd die samenwerking beëindigd.

Ajax lijkt hoe dan ook de belangrijkste kandidaat voor de komst van Richarlison. De Amsterdammers hopen vóór het weekend een definitief akkoord te hebben met Fluminense over Richarlison.

Lees ook: 'Nieuwe Ajacied' Richarlison: rel rond rechten, transfersoap en vroege Nike-deal