'Neymar hakt knoop door: megatransfer naar PSG steeds waarschijnlijker'

'Neymar hakt knoop door: megatransfer naar PSG steeds waarschijnlijker'

21-07-2017 15:35
57

Een megatransfer van Neymar naar Paris Saint-Germain lijkt steeds dichterbij te komen. De Braziliaanse ster van FC Barcelona heeft aan zijn teamgenoten verteld dat hij gaat verhuizen naar Frankrijk.

Dat meldt Le Parisien vrijdag. Neymar zou klaar zijn met zijn rol in de schaduw van Lionel Messi en daarom aansturen op een vertrek. PSG is zijn meest waarschijnlijke bestemming. Volgens de Franse krant heeft hij deze week tijdens het trainingskamp van Barcelona in de Verenigde Staten aan een paar ploeggenoten laten weten dat hij de club gaat verlaten voor PSG.

Het nieuws uit Frankrijk voedt de geruchten over een zomerdeal tussen Barcelona en Paris Saint-Germain. Daar komt bij dat Pini Zahavi, een zaakwaarnemer die heeft samengewerkt met Neymar, volgens Paris United heeft gezegd dat de Neymar-transfer rond is.

Barcelona ontkende donderdag dat Neymar op weg is naar PSG. Mocht het tot een deal tussen de Spaanse en Franse grootmacht komen, dan is daar ongeveer 528 miljoen euro mee gemoeid. In het Barça-contract van Neymar staat een vastgestelde afkoopclausule van 222 miljoen euro.