Elf dagen na NEC-afscheid weerzien: 'Iedereen is gelukkig met deze transfer'

Elf dagen na NEC-afscheid weerzien: 'Iedereen is gelukkig met deze transfer'

21-07-2017 20:48
12

Dario Dumic ontmoette vrijdag zijn voormalig teamgenoten na het afscheid van elf dagen geleden. De aanwinst van FC Utrecht speelde tachtig minuten mee in een oefenduel tegen zijn oude club NEC.

10 juli maakte hij definitief de overstap naar de Domstedelingen. "Ik ben heel gelukkig met deze stap", reageert Dumic tegenover de Gelderlander na het 2-2 gelijkspel. "En ik denk dat iedereen gelukkig is met deze transfer. Utrecht is een mooie club met een goed elftal. Ze gaven me echt het gevoel dat ze me wilden hebben. Ik had een goed gevoel in de buik. En de transfer was ook niet slecht voor NEC, want anders hadden ze me niet laten gaan."

Dumic is blij met zijn overstap, maar neemt ook met pijn in het hart afscheid van NEC. "Ondanks de degradatie heb ik persoonlijk een goede tijd gehad bij NEC. Ik hield van de stad, mijn vriendin en ik hebben er vrienden gemaakt en ik had een goede band met de supporters. Bij NEC heb ik de nationale ploeg van Bosnië gehaald en ik zal nooit mijn winnende treffer tegen Vitesse vergeten."