Boateng gaat seizoen lang shirt dragen voor Nouri: 'Ik bid voor je'

Boateng gaat seizoen lang shirt dragen voor Nouri: 'Ik bid voor je'

22-07-2017 11:14
64

Een fraai gebaar van Kevin-Prince Boateng. De Ghanese aanvaller van Primera Division-ploeg Las Palmas maakt zaterdag via zijn social media-kanalen bekend dat hij komend seizoen tijdens elke wedstrijd een speciaal shirt zal dragen voor Ajacied Abdelhak Nouri. 

Boateng is geraakt door het nieuws over Nouri. Eerder deze maand werd het talent onwel tijdens een oefenduel met Werder Bremen. Nouri moest gereanimeerd worden en belandde op de intensive care. Later werd bekend dat hij ernstige, blijvende hersenschade heeft opgelopen. De internationale voetbalwereld stond de afgelopen weken uitgebreid stil bij het leed van Nouri en zijn familie.

'Ik heb besloten om onder mijn wedstrijdshirt een speciaal shirt te dragen!', schrijft Boateng zaterdag. Hij laat een tricot zien met Nouri en rugnummer 34. Op de andere kant van het shirt staat 'Praying 4 You'. 'Omdat ik je steun en voor je bid', besluit de oud-speler van onder meer AC Milan, Schalke 04 en Tottenham Hotspur. Afgelopen seizoen maakte hij tien doelpunten in de Spaanse competitie.