PSV geeft duidelijk signaal af aan duo: geen rugnummer, niet ingeschreven

PSV geeft duidelijk signaal af aan duo: geen rugnummer, niet ingeschreven

22-07-2017 17:50
44

Dat de rol van Adam Maher volledig is uitgespeeld bij PSV, blijkt wel uit de rugnummerverdeling voor het nieuwe seizoen. De middenvelder, die nog één jaar vastligt in Eindhoven, heeft géén rugnummer gekregen. 

PSV maakte zaterdag tijdens de jaarlijkse fandag de nieuwe rugnummers bekend. Voor Maher is er definitief geen plaats in de selectie van trainer Phillip Cocu. Hij is ook niet ingeschreven voor de Europa League, weet het Eindhovens Dagblad. 

Datzelfde geldt overigens voor Marcel Ritzmaier, die nergens te bekennen was. Maher koos er zelf voor om verstek te laten gaan op de fandag. Hij focust zich op het vinden van een nieuwe werkgever. 

Aanwinsten Marco van Ginkel, Derrick Luckassen en Hirving Lozano werden gepresenteerd in het Philips Stadion. Ook Pablo Rosario, Sam Lammers en Dante Rigo kregen extra aandacht. Zij maken komend seizoen deel uit van de eerste selectie. 

"We hebben er bewust voor gekozen om meer eigen talent door te schuiven dit jaar. Het is aan hen om uit te groeien tot vaste waarden de komende jaren", aldus Cocu

De volledige lijst

1. Jeroen Zoet
2. Nicolas Isimat
3. Derrick Luckassen
4. Santiago Arias
5. Daniel Schwaab
6. Davy Pröpper
7. Gastón Pereiro
8. Jorrit Hendrix
9. Luuk de Jong
10. Marco van Ginkel
11. Hirving Lozano
14. Sam Lammers
16. Dante Rigo
17. Steven Bergwijn
18. Pablo Rosario
19. Jürgen Locadia
20. Joshua Brenet
21. Luuk Koopmans
23. Bart Ramselaar
24. Ramon Pascal Lundqvist
29. Albert Gudmundsson
30. Jordy de Wijs
31. Yanick van Osch