Real Madrid krijgt nul op rekest van United: 'Hij blijft gegarandeerd bij ons'

Real Madrid krijgt nul op rekest van United: 'Hij blijft gegarandeerd bij ons'

23-07-2017 07:24
15

José Mourinho heeft een zomerse transfer van David de Gea uitgesloten. De doelman van Manchester United wordt vrijwel iedere transferwindow in verband gebracht met een Europese topclub, waaronder Real Madrid, maar de Portugees zegt dat hij in Engeland blijft.

"Ik kan garanderen dat hij bij ons blijft", aldus Mourinho op een persconferentie. "Mijn gevoel zegt me dat het voor hem lastig wordt om te vertrekken. Het is een heel eerlijke jongen. Er is veel interesse in hem geweest. Ik houd spelers niet tegen als ze weg willen, omdat je niet van ze krijgt wat je verwacht. Wij wilden hem laten gaan, maar de clubs lieten de interesse op een gegeven momoent varen. Ik zie dat hij blij en gefocust is. Hij werkt harder dan ooit en blijft honderd procent zeker bij ons."

Wedden

Meer odds

Mourinho is ook onder de indruk van reservedoelman Sergio Romero. The Special One gaat 'per wedstrijd' bekijken welke sluitpost hij op gaat stellen. "Ik ben onder de indruk van Sergio, maar ook van David. Het beste dat David het afgelopen seizoen kon overkomen was de manier waarop Romero speelde. Tot dan was De Gea een zekerheidje in het doel en na vorig seizoen traint hij op een andere manier."