'Slecht nieuws dreigt voor Bosz door peperduur Plan B van Barcelona'

'Slecht nieuws dreigt voor Bosz door peperduur Plan B van Barcelona'

23-07-2017 12:38
25

FC Barcelona gaat een vervanger halen voor Neymar, indien de Braziliaanse ster daadwerkelijk vertrekt naar Paris Saint-Germain. Naast Philippe Coutinho staat Ousmane Dembélé op het Catalaanse lijstje.

De belangstelling van Barça voor Coutinho (Liverpool) is geen geheim en ook het feit dat Dembélé (Borussia Dortmund) in de gaten wordt gehouden vanuit Camp Nou, mag geen verrassing heten. Engelse tabloids, waaronder The Sun, melden zondag echter nieuwe ontwikkelingen. Mocht Coutinho niet haalbaar zijn, dan schakelt Barcelona over naar Dembélé.

De twintigjarige aanvaller van Dortmund geldt als Plan B in de zoektocht naar een opvolger van Neymar. De Duitse topclub van trainer Peter Bosz werkt echter niet zomaar mee met een transfer. Dembélé moet minimaal tachtig miljoen euro opleveren, hetzelfde bedrag als Liverpool vraagt voor Coutinho. Dortmund betaalde een jaar geleden nog vijftien miljoen euro voor hem.

Barça's Plan B treedt pas in werking als Neymar definitief gaat vertrekken. De Braziliaan zou zijn zinnen hebben gezet op een megatransfer.