Van Seumeren bevestigt poging tot Sneijder-stunt: 'Er hangt een prijskaartje aan'

Van Seumeren bevestigt poging tot Sneijder-stunt: 'Er hangt een prijskaartje aan'

23-07-2017 18:07
139

FC Utrecht is druk bezig om Wesley Sneijder naar de Domstad te halen. Dat bevestigt Frans van Seumeren, eigenaar van de club, in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

Van Seumeren heeft de afgelopen dagen contact gehad met de voormalig middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale. "Maar als Utrechters onder elkaar hebben we dat wel vaker hoor", zegt de clubeigenaar, die hoopt dat hij Sneijder kan verleiden tot een terugkeer naar Nederland. Toch is Van Seumeren realistisch. "Aan spelers van het kaliber van Wesley hangt een prijskaartje hè. En wij zijn geen Ajax."

Sinds deze zomer het contract van Sneijder werd ontbonden door Galatasaray, is de recordinternational van Nederland transfervrij. Clubs uit de Verenigde Staten, China, het Midden-Oosten en Europa hengelen naar de diensten van de kleine aanvallende middenvelder. Eerder wist het AD al te melden dat Sneijder komende week gaat beslissen over zijn toekomst. Volgens de krant 'ligt het niet voor de hand' dat Sneijder kiest voor een terugkeer naar zijn geboortestad Utrecht.