'PSV-aanvoerder De Jong kan voor minder dan 10 miljoen terugkeren naar Bundesliga'

'PSV-aanvoerder De Jong kan voor minder dan 10 miljoen terugkeren naar Bundesliga'

24-07-2017 11:29
86

Luuk de Jong is bij Hannover 96 in beeld als nieuwe spits. De Duitse club heeft de aanvalsleider van PSV hoog op het wensenlijstje staan, zo meldt het Duitse Sportbuzzer maandagochtend. 

Werder Bremen-spits Anthony Ujah is de gedroomde aanwinst voor Hannover, maar tot een transfer kwam het nog niet. Daarom kijkt Hannover alvast verder om later deze transferperiode niet in de problemen te geraken. Sportbuzzer weet te melden dat De Jong voor minder dan 10 miljoen euro mag vertrekken bij de club uit Eindhoven. 

Hannover, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de Bundesliga, zou ook kunnen kiezen om beide spitsen in te lijven. De Jong zou de zomerse versterking moeten worden, waarna Ujah in de winterse transferperiode kan worden aangetrokken. 

De 26-jarige spits en tevens aanvoerder van PSV heeft een slecht jaar achter de rug en hoopt op revanche in het nieuwe seizoen. Daarom lijkt een transfer juist op dit moment geen logische stap. Het contract van De Jong bij PSV loopt in 2020 af. Eerder speelde De Jong in Duitsland voor Borussia Mönchengladbach.