Update: Cassano levert alleen contract in: Het zit niet goed in z'n hoofd

Update: Cassano levert alleen contract in: "Het zit niet goed in z'n hoofd"

Gepubliceerd: maandag 24 juli 2017 om 13:54ma 24-07-2017 om 13:54

Antonio Cassano houdt de gemoederen bezig in Italië. Maandag is de Italiaanse aanvaller voor de tweede keer in een week tijd gestopt met voetballen.

De Italiaanse aanvaller, die twee weken geleden bij Hellas Verona tekende, wendt familie-omstandigheden aan als reden. Dat meldt Sky Sport Italia. Cassano tekende twee weken geleden bij Serie B-club Hellas Verona, maar na zijn contractondertekening sloeg de twijfel toe.

Vorige week maakte hij plotseling bekend per direct te stoppen met voetballen, om binnen 24 uur terug te komen op die beslissing. Cassano probeerde het vervolgens weer, maar lijkt nu toch de knoop te hebben doorgehakt: de oud-speler van onder meer AS Roma, Real Madrid, AC Milan en Internazionale zet een punt achter zijn carrière.

Hellas Verona moet volgens Italiaanse media nog wel toestemming geven voor de ontbinding van zijn contract. Cassano, 39-voudig international, houdt de deur voor andere clubs nog wel op een kiertje. In Verona zou hij te veel stress ervaren, omdat de rest van zijn familie niet mee is verhuisd.

Update 13.54: Antonio Cassano is voorlopig alleen gestopt als speler van Hellas Verona. Voorzitter Maurizio Setti heeft dat bevestigd. "Het zit niet goed in z'n hoofd", aldus Setti tegen ANSA. "Hij is fysiek in orde, maar mentaal niet. Hij gaat ons verlaten. Het is zonde, want we hadden veel aan hem kunnen hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws