Sánchez en Cassierra begeleiden 'eenling' Neres: Nu zijn we vrienden

Sánchez en Cassierra begeleiden 'eenling' Neres: "Nu zijn we vrienden"

24-07-2017 13:26
55

David Neres heeft pas een half seizoen achter de rug bij Ajax, maar steekt zijn dromen niet onder stoelen of banken: hij wil naar de Premier League. Dat laat de Braziliaanse aanvaller maandag weten aan het Braziliaanse ESPN.

"Ik wil me ontwikkelen bij Ajax, prijzen winnen en me in de nationale ploeg van Brazilië spelen. Het is moeilijk, maar ik zal er hard voor werken", aldus Neres, die geen geheim maakt van zijn grote droom. "Later wil ik naar een grote club uit Engeland. Dat is mijn droom."

Wedden

Meer odds

Voorlopig speelt de twintigjarige Braziliaan nog in Amsterdam. Hij begint zich naar eigen zeggen steeds meer thuis te voelen. "Ik heb nu een eigen huis gekregen. In het begin was het moeilijk, want het was erg koud in Nederland en ik wist niets. Toen mijn broer kwam ging het beter."

"Het mooie is dat iedereen bij Ajax Engels spreekt, maar ik...", vervolgt Neres lachend. "Ik ben bezig met Engelse lessen en het gaat steeds beter. Als enige Braziliaan in de selectie heb ik veel aan de Colombianen (Davinson Sánchez en Mateo Cassierra, red.). De Spaanse taal lijkt veel op de Portugese. Nu zijn we vrienden."