Onrust bij RB Leipzig: Liverpool-target blesseert ploeggenoot met 'Horror-Foul'

Onrust bij RB Leipzig: Liverpool-target blesseert ploeggenoot met 'Horror-Foul'

24-07-2017 13:42
23

Het is hommeles bij RB Leipzig. Naby Keïta, sterspeler van de Duitse club, is zwaar over de schreef gegaan op de training van maandag.

RB Leipzig, dat deze week op trainingskamp is in het Oostenrijkse Seefeld, begon maandag aan de training, terwijl het Duitse journaille aan de zijlijn meekeek. Na een half uur ging Keïta opeens zijn boekje te buiten. Met een - volgens BILD - 'Horror-Foul' blesseerde hij ploeggenoot Diego Demme.

Wedden

Meer odds

Demme bleef na de charge van Keïta kermend van de pijn op de grond liggen en werd met een ingepakte knie van het veld gedragen. Leipzig-trainer Ralph Hasenhüttl besloot de training af te breken. Alle spelers zijn nu weer in het hotel. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de blessure van Demme is. Saillant: Keïta kreeg kort vóór het incident de volle laag van Demme.

Het feit dat Keïta een gefrustreerde indruk maakte, zorgt in Duitsland voor speculaties. Volgens BILD kan hij moeilijk leven met de 'nee' die RB Leipzig verkocht aan het geïnteresseerde Liverpool, dat zeker 75 miljoen euro voor de 22-jarige middenvelder wil betalen.