Mahi: Ga ervan uit dat Groningen dan meewerkt. Volgens mij gunnen ze het me ook

Mahi: "Ga ervan uit dat Groningen dan meewerkt. Volgens mij gunnen ze het me ook"

24-07-2017 15:15
11

Hoewel FC Groningen nog geen concrete aanbieding heeft ontvangen voor Mimoun Mahi, moet het nog altijd rekening houden met een vertrek. Dit vertelt de 23-jarige aanvaller zelf aan het Dagblad van het Noorden.

"De belangstelling is nog niet zo concreet dat er een bod op tafel ligt waarmee Groningen akkoord wil gaan, maar dat kan morgen weer anders zijn", aldus Mahi, die naar verluidt nadrukkelijk gevolgd wordt vanuit Turkije. "Ik ga ervan uit dat Groningen dan meewerkt. De directie heeft me dat na de winterstop beloofd. Volgens mij gunnen ze me het ook wel."

Wedden

Meer odds

Wanneer het toch niet tot een transfer komt, is er echter geen man overboord voor Mahi. "Dan blijf ik gewoon een trotse Groninger en ga ik hier nog een half of heel seizoen vlammen."

Van FC Groningen hoeft niet veel transfervuurwerk verwacht te worden, aldus trainer Ernest Faber.n"Als we iets zoeken, is dat voor een positie waarvoor we niet iets in eigen huis hebben lopen. We hebben veel spelers met verschillende mogelijkheden. Bovendien lopen er interessante jongens vanuit de jeugdopleiding rond. Ik heb ook niet zo'n haast. Er is nog tijd genoeg."

Lees ook: 'Opluchting voor Groningen-fans: nog geen aanbiedingen voor belangrijk tweetal'