Room reageert op Everton-geruchten: 'Ik lees alle media en hoor het van mensen'

Room reageert op Everton-geruchten: 'Ik lees alle media en hoor het van mensen'

25-07-2017 20:20
5

Voor Eloy Room is geen concrete interesse. Dat laat de keeper zelf weten aan de Gelderlander. De doelman van Vitesse wordt door diverse Britse media met het Everton van Ronald Koeman in verband gebracht, maar deze berichten ontkracht Room.

"Het is heel simpel: ik heb nog een contract bij Vitesse", zegt Room dinsdag, na afloop van de 2-1 oefenzege tegen FC Emmen. De keeper ligt nog tot de zomer van 2018 vast in Arnhem. "Ik lees ook alle dingen in de media en hoor het nieuws van mensen. Maar ik houd me er eerlijk gezegd niet zo mee bezig. Dat helpt me alleen maar uit mijn concentratie en dat is niet de bedoeling."

Of hij geïnteresseerd is in een transfer, wil Room ook niet door laten schemeren. "Zolang er niets concreets is, ga ik er niet eens over nadenken. Ik kan me wel gaan voorstellen hoe het zou zijn om naar een andere club te gaan en of ik dat zou willen, maar dat heeft geen zin zolang er niets speelt", aldus de goalie.

Eerder besloot Room al om zijn contract niet te verlengen bij Vitesse. Er hangt volgens eerdere berichtgevingen een prijskaartje van 1,5 miljoen euro om de nek van de 28-jarige Nijmegenaar.