Update: Duitse transfer Denswil weer stap dichterbij door aankondiging HSV

Update: Duitse transfer Denswil weer stap dichterbij door aankondiging HSV

26-07-2017 13:48
12

Het is Hamburger SV menens om Stefano Denswil aan te trekken. De Nederlandse verdediger van Club Brugge wordt al enkele weken in verband gebracht met de Duitse club. Die transfer zou nu weleens in een stroomversnelling terecht kunnen komen.

Denswil was volgens eerdere geruchten één van de namen die op het lijstje van de Duitse club stond. Volgens BILD is de Nederlander inmiddels de topprioriteit van HSV geworden. De Duitse club zoekt een nieuwe verdediger en denkt met Denswil de geschikte persoon gevonden te hebben.

Wedden

Meer odds

Jens Todt, sportief directeur van HSV, zou de komende dagen naar België afreizen om de verdediger nog een laatste keer te bekijken. Mogelijk zit hij woensdag al in het Jan Breydelstadion, wanneer Club Brugge het opneemt tegen Istanbul Basaksehir in de voorrondewedstrijden voor de Champions League. De Duitse bron weet ook dat de verdediger zo'n zeven miljoen euro moet kosten.

Denswil werd ook in verband gebracht met een transfer naar de Primera Diviosn, waar Sevilla hem op de korrel zou hebben. Mocht de verdediger voor zeven miljoen naar HSV verkassen, dan incasseert Ajax twintig procent van de transfersom: 1,4 miljoen euro.

Update 13.48: Hamburger SV heeft woensdagmiddag min of meer bevestigd dat Stefano Denswil in aantocht is. Coach Markus Gisdol en sportief directeur Jens Todt zijn afwezig bij de middagtraining, omdat ze een speler gaan 'bekijken'. Het gaat zo goed als zeker om de Nederlandse verdediger van Club Brugge.