Ik begin aan mijn derde seizoen bij PSV, dus er wordt wel wat van mij verwacht

"Ik begin aan mijn derde seizoen bij PSV, dus er wordt wel wat van mij verwacht"

26-07-2017 11:19
21

PSV-middenvelder Davy Pröpper wil zich met zijn club revancheren voor het matige vorige seizoen. Dit vertelt de middenvelder aan Voetbal International.

"We willen het qua resultaat in elk geval een stuk beter doen dan vorig seizoen", aldus Pröpper. "Vooral in de competitie: langer meedoen om het kampioenschap. Het doel is uiteraard de titel winnen, dat lijkt me duidelijk. Dat we die verspeelden, heeft bij iedereen voor heel veel teleurstelling gezorgd. Maar de vakantie werkt helend en als je begint aan de voorbereiding is het wel echt helemaal weg. Dat moet ook, dit is een nieuw seizoen."

Dit seizoen moet Pröpper een van de leiders van PSV worden. "Ja, dat denk ik wel, ik ben een van de ervaren spelers. In september word ik 26, dat is tegenwoordig oud in de Eredivisie. In het begin van mijn carrière was dit nog niet zo. Maar ik begin aan mijn derde seizoen bij PSV, dus er wordt wel wat van mij verwacht. Over die leidersrol is ook al gesproken met de trainer. Met een select groepje spelers. We zullen het met een aantal jongens op ons moeten nemen."