'Monstertransfer weer een stapje dichterbij: akkoord tussen Barça en Coutinho'

'Monstertransfer weer een stapje dichterbij: akkoord tussen Barça en Coutinho'

26-07-2017 11:59
26

Barcelona lijkt een stapje dichterbij het binnenhalen van Philippe Coutinho te zijn. Verschillende media in Engeland en Spanje, waaronder het Catalaanse RAC1, melden dat Barcelona en Coutinho tot een persoonlijk akkoord zijn gekomen.

De Catalanen moeten echter nog tot een overeenstemming met Liverpool zien te komen. The Reds willen Coutinho alleen voor de absolute hoofdprijs laten gaan. Een openingsbod van tachtig miljoen euro werd al van tafel geveegd en naar verwachting wil Liverpool alleen zaken doen wanneer Barcelona met een bedrag van minstens honderd miljoen op de proppen komt. Barça lijkt vooralsnog echter niet van plan te zijn om dit te betalen.

Wedden

Meer odds

Een overstap van Coutinho naar Camp Nou hangt al enige tijd in de lucht. De spelmaker is een goede vriend van Neymar en de komst van Coutinho zou Neymar ertoe kunnen bewegen om in Catalonië te blijven voetballen. Overigens zou Coutinho door zijn landgenoot ook al bij Paris Saint-Germain zijn aanbevolen, maar Coutinho zelf lijkt liever naar Barcelona te willen gaan.