Gladon: Meeste spelers doen het niet, maar ik sla met mijn vuist op tafel

Gladon: "Meeste spelers doen het niet, maar ik sla met mijn vuist op tafel"

26-07-2017 12:18
8

Paul Gladon is vastbesloten om bij Heracles Almelo revanche te nemen voor zijn mislukte avontuur bij het Engelse Wolverhampton Wanderers. Dit vertelt de spits aan Voetbal International.

Gladon kon moeilijk aarden in zijn woonplaats Shifnal, een dorpje in de buurt van Wolverhampton. "Daar moest ik het doen met een groenteboer, een slager en een supermarkt. Verder was er niets. Ze reden nog net niet met paard en wagen." Toch bewaart hij ook goede herinneringen, met name aan de uitwedstrijd tegen Newcastle United. "Ik keek om me heen en zag eerst Rafael Benítez staan, toch een grote meneer in het voetbal. Vervolgens keek ik langs de tribunes omhoog en zag ik oneindig veel mensen zitten. Ik vroeg me af hoe ik het geflikt had om daar op het veld te staan."

Nu hij terug is in Almelo, wil hij er alles aan doen om uit te groeien tot eerste spits. "De meeste spelers doen het niet, maar ik sla met mijn vuist op tafel als ik vind dat ik een kans moet krijgen. Het maakt me niet uit hoe vaak ik langs moet gaan. Ik wil niet achteraf denken: Was ik toch maar naar zijn kantoor gelopen. Dan zou ik mijzelf voor mijn kop slaan."