'Willem II bereikt akkoord met Jonker en verwelkomt aanwinst nummer acht'

'Willem II bereikt akkoord met Jonker en verwelkomt aanwinst nummer acht'

26-07-2017 18:53
26

Willem II is dicht bij de komst van een negentienjarige buitenspeler. Ismail Azzaoui, afgelopen week al op proef in Tilburg, komt over van VfL Wolfsburg.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Azzaoui kreeg afgelopen week de kans zich te bewijzen en heeft blijkbaar een goede indruk achtergelaten. De Belgische krant schrijft dat Willem II jeugdinternational van België voor één seizoen gaat huren van Wolfsburg. In Tilburg mag hij aan de club van trainer Andries Jonker (ex-Willem II) laten zien het niveau aan te kunnen.

Wedden

Meer odds

De Belgisch-Marrokkaanse Azzaoui doorliep de jeugdopleiding van Anderlecht en vertrok begin 2014 naar Tottenham Hotspur. Na anderhalf jaar trok Wolfsburg hem aan. De vleugelaanvaller debuteerde op 21 november 2015 in de Bundesliga, toen hij tegen Werder Bremen veertien minuten voor tijd in het veld kwam. Vorig seizoen scheurde Azzaoui zijn kruisbanden.

Met Bartlomiej Urbanski, Stefan van der Lei, Karim Coulibaly, Timon Wellenreuther, Fernando Lewis, Konstantinos Tsimikas en Dan Crowley haalde Willem II deze zomer al zeven spelers naar Tilburg.