Zware delegatie op tribune voor Denswil-transfer: Wist niet dat ze er zaten

Zware delegatie op tribune voor Denswil-transfer: "Wist niet dat ze er zaten"

27-07-2017 11:04
10

Stefano Denswil staat in de serieuze belangstelling van Hamburger SV, dat een zware delegatie stuurde naar het voorronde Champions League-duel van Club Brugge tegen Basaksehir (3-3) om de verdediger te bekijken. De oud-Ajacied, goed voor twee goals uit twee heerlijke vrije trappen, is bijzonder nuchter over de Duitse transferoptie.

"Eerlijk: ik wist niet dat ze op de tribune zaten", reageerde Denswil in Het Laatste Nieuws. "Zolang ik hier ben, interesseert me dat niet. Er zitten elke wedstrijd scouts op de tribune. Ik doe wat ik moet doen zolang ik hier ben. Of ik er in Istanbul nog bij ben voor de terugwedstrijd? Als het goed is voor jullie, ga ik nog meedoen", zei de verdediger lachend.

Coach Markus Gisdol en sportief directeur Jens Todt van HSV verlieten woensdag speciaal het trainingskamp van de Duitse club om Denswil te bekijken. De Duitsers hebben zes miljoen euro over voor de centrale verdediger, Club wil zeven miljoen euro ontvangen. Manager Vincent Mannaert gaf aan dat er nog geen akkoord is, maar liet de deur open voor een transfer. "In de voetbalwereld kan je altijd vertrekkers hebben. Het hangt er vanaf of we een akkoord bereiken. Voorlopig heb ik van Hamburg nog geen vraag gekregen om samen te zitten, maar dat kan in de loop van de avond nog veranderen", zei Mannaert woensdagavond.