Buitenspel: Ronaldo wordt opnieuw vader, gratis seizoenskaart bij tattoo

Buitenspel: Ronaldo wordt opnieuw vader, gratis seizoenskaart bij tattoo

27-07-2017 11:22
8

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ronaldo wordt opnieuw vader
Hoewel Cristiano Ronaldo pas net de geboorte van zijn tweede en derde kind bekend heeft gemaakt, dient de vierde Ronaldo-telg zich alweer aan. De tweeling Eva en Mateo kwam ter wereld via een draagmoeder, terwijl Ronaldo's vriendin Georgina Rodriguez is uitgerekend in oktober. Hier lijkt het echter niet bij te blijven: Ronaldo heeft laten weten dat hij liefst zeven kinderen wil hebben.

 

So happy to be able to hold the two new loves of my life

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Gratis seizoenskaart bij tattoo
De Spaanse tweededivisionist Huesca heeft een wel heel opmerkelijke manier verzonnen om extra supporters te trekken. De club geeft namelijk gratis seizoenskaarten aan supporters die een tattoo van het clublogo op hun lichaam dragen, zo melden diverse Spaanse media. Huesca is zelfs bereid om zestig euro te betalen aan fans die een tattoo willen laten zetten. Hiermee hoopt de club op vierduizend seizoenskaarthouders uit te komen.