Weinig kritische geluiden na PSV-blamage: 'Daar ben ik het niet mee eens'

Weinig kritische geluiden na PSV-blamage: 'Daar ben ik het niet mee eens'

27-07-2017 22:05
105

Bart Ramselaar stond na afloop van PSV - NK Osijek enigszins ontdaan de pers te woord. De play-offs van de Europa League zijn ver weg voor de Eindhovenaren, omdat de nummer vier van Kroatië donderdagavond met 0-1 te sterk was. 

Emile van de Sande
EINDHOVEN

"Het is voor ons heel duidelijk wat ons te wachten staat in de return", begint Ramselaar tegen VoetbalPrimeur. "Het wordt lastig daar, maar we weten wat ons te doen staat. Er is maar één optie", doelt Ramselaar op het feit dat PSV volgende week moet winnen om door te gaan naar de play-offs.

"Ik wil niet zeggen dat het spel dramatisch was. Tot het doelpunt hebben we niets weggegeven. Het is een hele stugge ploeg, ze zakken ver in. We hebben toch redelijk wat kansen gecreëerd. We hadden moeten scoren maar dat is niet gelukt. Dat moet dus volgende week gebeuren", weet de PSV-middenvelder. 

PSV schoot in ruim negentig minuten precies twee keer op doel. Het gebrek aan creativiteit was opvallend, al oordeelt Ramselaar anders. "Ik ben het er niet mee eens dat we te weinig creatief waren. We hebben wel veel geschoten, maar we hebben niet gescoord. Ik vind dat wij wel het een en ander gecreëerd hebben, maar het balletje moet dan net goed vallen. Dat gebeurde niet."