Gebroeders Dos Santos worden voor 4,5 miljoen herenigd in de VS

Gebroeders Dos Santos worden voor 4,5 miljoen herenigd in de VS

28-07-2017 10:35
3

Jonathan Dos Santos heeft bevestigd dat hij zijn carrière vervolgt bij het Amerikaanse LA Galaxy. De Mexicaanse middenvelder komt over van Villarreal en wordt herenigd met zijn twee jaar oudere broer Giovani, die al langer in Californië speelt.

De 27-jarige Jonathan Dos Santos gold, net als zijn broer, als een groot talent toen beiden nog in de jeugd van FC Barcelona speelden. Beide broers konden de hooggespannen verwachtingen niet waarmaken. In het seizoen 2014/2015 speelden ze al samen bij Villarreal, waarna Giovanni besloot zijn geluk te beproeven bij LA Galaxy. Twee jaar later heeft Jonathan dus besloten het voorbeeld van zijn oudere broer te volgen.

De Amerikaanse club heeft naar verluidt 4,5 miljoen euro op tafel gelegd om Jonathan dos Santos in te lijven. De Mexicaanse broers worden in Los Angeles ploeggenoot van Pele van Anholt, die eerder deze maand door LA Galaxy gecontracteerd werd. De ploeg is bezig aan een wisselvallig seizoen: het staat na twintig gespeelde wedstrijden negende in de Western Conference.