Heerenveen maakt transfers officieel en is in één klap twee aanvallers rijker

Heerenveen maakt transfers officieel en is in één klap twee aanvallers rijker

Gepubliceerd: vrijdag 28 juli 2017 om 13:46vr 28-07-2017 om 13:46

Het hing al een dag in de lucht, maar sc Heerenveen heeft de transfers van Marco Rojas en Nemanja Mihajlovic vrijdag definitief afgerond. De Friese club heeft het tweetal aan pers en publiek gepresenteerd.

Mihajlovic komt over van Partizan Belgrado en tekent voor drie seizoenen met een optie op nog een jaar. De 21-jarige linksbuiten maakte al een aantal keer deel uit van de Servische nationale ploeg, maar speelde nog niet zijn eerste interland. Mihajlovic debuteerde al in 2013 bij FK Rad en maakte eind 2015 de overstap naar Partizan Belgrado.

Rojas (25, foto) wordt overgenomen van het Australische Melbourne Victory. De rechtsbuiten tekent voor twee seizoenen met de optie op nog een seizoen. Rojas is international van Nieuw-Zeeland. "We halen met Marco een speler in huis die al ervaring heeft in Europa", vindt technisch manager Gerry Hamstra op de website van Heerenveen. "Hij is een snelle rechter vleugelaanvaller met specifieke kwaliteiten, die tevens op meerdere posities uit de voeten kan. We zijn blij dat we ons aanvallend hebben weten te versterken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws