Vitesse huurt Chelsea-international opnieuw: Historisch succes geboekt

Vitesse huurt Chelsea-international opnieuw: "Historisch succes geboekt"

Gepubliceerd: vrijdag 28 juli 2017 om 15:54vr 28-07-2017 om 15:54

Vitesse heeft de terugkeer van Matt Miazga officieel gemaakt. De 22-jarige verdediger komt op huurbasis over van Chelsea en is vrijdag aangesloten bij de Arnhemse club.

Miazga speelde vorig seizoen ook al bij Vitesse, dat met hem in de basis de KNVB Beker won. Vooral in de tweede seizoenshelft maakte hij indruk. De Amerikaanse stopper sleepte deze week met de Verenigde Staten de Gold Cup in de wacht. Bij Vitesse gaat hij spelen met rugnummer 5.

"Ik kijk met veel plezier terug op mijn eerste jaar bij Vitesse. Ik voelde me heel erg welkom en we hebben met z'n allen historisch succes geboekt. Dat succes wil ik komend seizoen uitbouwen en mijzelf blijven ontwikkelen", reageert Miazga op de website van Vitesse. "Daarom ben ik ook zo snel mogelijk teruggekomen na het winnen van de Gold Cup. We gaan met z'n allen strijden voor de tweede prijs in de historie van de club."

Mo Allach, technisch directeur van Vitesse, is blij. "We wilden Matt graag nog een jaar in onze selectie hebben en op deze manier hebben we ook de posities in de defensie dubbel bezet. Dat hij weer voor ons gekozen heeft én direct na de Gold Cup wilde aansluiten kenmerkt zijn mentaliteit."

Met de komst van Miazga staat de transferteller van Vitesse deze zomer op tien. Al eerder kwamen Thomas Bruns, Thulani Serero, Fankaty Dabo, Charlie Colkett, Tim Matavz, Remko Pasveer, Mukhtar Ali, Bryan Linssen en Mason Mount naar Arnhem.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws