Van Bronckhorst blijft nadenken na Feyenoord-zege: Die keuze was al moeilijk

Van Bronckhorst blijft nadenken na Feyenoord-zege: "Die keuze was al moeilijk"

29-07-2017 17:13
9

Giovanni van Bronckhorst vond Kenneth Vermeer een goede wedstrijd keepen tegen Real Sociedad. Zijn optreden tegen de Spanjaarden heeft de keuze van de Feyenoord-trainer echter niet makkelijker of moeilijker gemaakt.

"Die keuze was al moeilijk", laat Gio weten aan FOX Sports. "Dat blijft ook na deze wedstrijd. Hij heeft goede acties gehad vandaag en een goede wedstrijd gespeeld. Samen met de verdedigers hebben ze een goed blok gevormd." Meer wilde Van Bronckhorst er niet over kwijt, maar duidelijk is wel dat de oefenmeester komende week duidelijk gaat maken wie komend seizoen als eerste doelman gaat fungeren.

Van Bronckhorst geeft aan dat de nieuwe spelers de tijd krijgen om te wennen bij Feyenoord. Hij vond dat met name Ridgeciano Haps een goede indruk maakte. "Het is altijd wennen voor nieuwe spelers als ze bij Feyenoord komen. Dat is ook logisch. Ze komen in een nieuwe groep, ander stadion.. Voor die jongens is het wennen om als Feyenoorder te spelen. Maar ze hebben het behoorlijk gedaan. We geven ze de ruimte om ze te laten settelen."