Plotse droomtransfer voor Brama: Alle voors en tegens op een rijtje zetten

Plotse droomtransfer voor Brama: "Alle voors en tegens op een rijtje zetten"

29-07-2017 17:40
10

Wout Brama heeft met een overgang naar het Australische Central Coast Mariners zijn droomtransfer te pakken. Zaterdagmiddag werd bekend dat de middenvelder FC Utrecht per direct verlaat. Het speelde nog niet heel lang.

"Ongeveer anderhalve week", zegt Brama tegen RTV Oost. "Het was voor mij ook een verrassing, ik had het bij Utrecht enorm naar m'n zin. Ik moest er even over denken en alle voors en tegens op een rijtje zetten. Ik heb de meeste contracten getekend om dit avontuur aan te kunnen gaan (clausule, red.). Dan moet je het ook doen. De keuze was snel gemaakt."

Brama zag eerder een transfer naar Sydney FC afketsen. "Dat was zeker een teleurstelling omdat het in een vergevorderd stadium was. Er speelde nog wat rond andere Australische clubs. Nu zijn de handtekeningen gezet. Over anderhalve week ga ik die kant op en niet voor de volgende zomerstop weer terugkeren."

Brama verklaart ook waarom Australië hem zo fascineert. "De leefstijl lijkt mij heel fijn. Van wat ik heb gehoord is het een prachtig land om te werken en te leven. Ik heb een voetbalcarrière gehad waar ik veel succes mee heb bereikt. Nu ben ik op een leeftijd gekomen dat ik een mooi avontuur kan beleven. Vandaar dat ik hiervoor gekozen heb."