Willem II moet snel handelen door interesse ADO, Roda, NEC en Go Ahead

Willem II moet snel handelen door interesse ADO, Roda, NEC en Go Ahead

31-07-2017 19:30
12

Willem II moet haast maken met de komst van Karim Rossi. De transfervrije spits (23) traint deze week weer mee in Tilburg, maar hij heeft meer opties.

Dat bevestigt zaakwaarnemer Carlos Tavares Barros aan VoetbalPrimeur. Willem II meldde maandag dat Rossi tot en met zaterdag weer meetraint bij Willem II, dat hem onlangs al twee weken op proef had. De Tilburgers nemen op de manier de tijd en ruimte om de komst van Rossi af te wikkelen.

"Ze hebben een paar dagen genomen om een akkoord te bereiken, maar in de tussentijd zijn ook andere clubs uit Nederland concreet geworden", aldus Tavares Barros tegen deze website. Het gaat om de eredivisionisten ADO Den Haag en Roda JC en de Jupiler League-clubs NEC en Go Ahead Eagles.

Van die vier clubs is NEC het meest concreet. De Nijmeegse club heeft Rossi een aanbieding gedaan. "Maar de voorkeur van Karim gaat uit naar de Eredivisie. Roda JC heeft ook navraag gedaan, maar zij willen eerst spelers verkopen. Wel is er met Roda al gesproken over salarissen. ADO wacht af hoe de situatie zich ontwikkelt."

Rossi heeft wat dat betreft meer perspectief bij Willem II, dat ook de beschikking heeft over Fran Sol. De Spaanse clubtopscorer van vorig seizoen staat in de belangstelling van andere clubs én is voor de tweede keer in korte tijd onder het mes gegaan vanwege knieproblemen.