Update: 'Richarlison-transfer kost Watford een stuk meer dan 12,5 miljoen'

Update: 'Richarlison-transfer kost Watford een stuk meer dan 12,5 miljoen'

31-07-2017 22:33
111

Ajax heeft definitief naast Richarlison gegrepen. Fluminense kondigt via de officiële kanalen aan dat de Braziliaanse vleugelspeler verkast naar de Premier League, waar hij gaat tekenen voor Watford.

Beide clubs zijn tot overeenstemming gekomen over een transfer van Richarlison. Aanvankelijk leek hij naar Ajax te verkassen, waar hij naar verluidt akkoord was over een contract voor vijf jaar, maar ineens ontstond er ruis op de lijn. Op het moment dat Richarlison zo goed als zeker naar Amsterdam zou verhuizen, begonnen diverse andere clubs zich ermee te bemoeien. Ajax en Fluminense besloten maandag om de moeizame onderhandelingen te staken. Volgens berichten betaalt Watford een bedrag van 12,5 miljoen euro.

Ook opvallend is het feit dat Watford Richarlison voor de neus van Ajax wegkaapt en Steven Berghuis op hetzelfde moment verkoopt aan aartsrivaal Feyenoord. Richarlison en Berghuis zijn allebei vleugelspelers.

Update 22.30: De transfer van Richarlison kost Watford een stuk meer dan 12,5 miljoen euro. Het goed geïnformeerde Sky Sports meldt dat de Premier League-club twee miljoen meer betaalt en in totaal 14,5 miljoen op tafel legt voor de Braziliaan. Naar verluidt was Ajax met Fluminense akkoord over een bedrag van elf miljoen.