'Ajax-doelwit' aast op nieuwe stap: Er is wel wat belangstelling, maar..

'Ajax-doelwit' aast op nieuwe stap: "Er is wel wat belangstelling, maar.."

01-08-2017 22:39
21

Ferdi Kadioglu heeft zijn zinnen gezet op een stap hogerop, maar tot nu toe is er weing serieuze interesse voor de middenvelder van NEC. De sensatie van de Nijmegenaren lijkt in ieder geval niet de Jupiler League in te willen gaan met de gedegradeerde club.

"Er is wel wat belangstelling, maar er is geen enkel concreet bod gekomen", zegt Kadioglu in gesprek met De Gelderlander. "Alleen van Vitesse een tijdje geleden, maar daar hebben we daarna niks meer van gehoord." De Gelderlander meldde twee maanden geleden dat Ajax met FC Utrecht en buitenlandse clubs concurreerde om Kadioglu, maar sindsdien is de Europa League-finalist niet meer met hem in verband gebracht.

Technisch directeur van NEC Remco Oversier bevestigt tegen de ochtendkrant dat twee Eredivisie-clubs in de markt zijn voor aanvoerder Gregor Breinburg. De technische man van de Nijmegenaren wil zijn huid zo duur mogelijk verkopen. "Het klopt dat Willem II en NAC een bod hebben uitgebracht, maar ze voldoen niet aan onze voorwaarden. Er zijn afspraken met Gregor gemaakt door de vorige clubleiding en daar handel ik naar. Maar hij hoeft van ons ook niet weg."