Talentvolle PSV-verdediger maakt indruk op Cocu en mag mee naar Kroatië

Talentvolle PSV-verdediger maakt indruk op Cocu en mag mee naar Kroatië

02-08-2017 10:31
45

Kenneth Paal mag van PSV-trainer Phillip Cocu mee naar Kroatië, waar de Eindhovenaren donderdagavond de Europa League-wedstrijd tegen NK Osijek afwerken. Dit melden diverse media, waaronder het Eindhovens Dagblad.

De twintigjarige Paal speelde in de voorbereiding enkele keren als linksback en deed dat tot grote tevredenheid van de technische staf. Voor PSV is de spoeling links achterin dun: na het vertrek van Jetro Willems is Joshua Brenet de enige overgebleven linksback. Bovendien is het nog altijd mogelijk dat rechtsback Santiago Arias vertrekt uit Eindhoven, waardoor Brenet wordt overgeheveld naar de rechterflank.

Paal maakt nu deel uit van de 21-koppige selectie die woensdagochtend is afgereisd naar Kroatië. Dante Rigo en Albert Gudmundsson zijn achtergebleven in Eindhoven. Verder bevat de selectie geen verrassingen. PSV gaat op bezoek bij Osijek proberen om een vroegtijdige Europese uitschakeling te voorkomen. De Eindhovenaren moeten donderdagavond te verrassende 0-1 thuisnederlaag van een week eerder goed zien te maken.