Breaking news

Oppermachtig Ajax overklast Emmen en kan met goed gevoel richting Liverpool

Update: Transfer is definitief: Bouy tekent in Engeland

Update: Transfer is definitief: Bouy tekent in Engeland

Gepubliceerd: woensdag 2 augustus 2017 om 17:23wo 02-08-2017 om 17:23

Ouasim Bouy vervolgt zijn loopbaan in de Spaanse tweede divisie. De middenvelder heeft een contract getekend bij Leeds United, maar wordt direct verhuurd aan Cultural y Leonesa, dat sinds dit seizoen actief is in de Segunda Division.

Leonesa is ook de club van Gianni Zuiverloon, die in Nederland speelde voor onder meer Feyenoord en ADO Den Haag. Bouy heeft voor vier jaar getekend bij Leeds, maar maakt het seizoen dus af bij de Spanjaarden. Het afgelopen half jaar was Bouy nog actief bij PEC Zwolle, dat hem huurde van Juventus.

De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Ajax, alvorens hij voor een transfer naar Juventus koos. Bij die club wist hij nooit door te breken. Behalve zijn huurperiode bij PEC speelde Bouy ook tijdelijk voor Brescia, Hamburger SV, Panathinaikos en Palermo. Nu zoekt hij dus zijn geluk in de tweede divisie van Spanje.

Update 17.23: Bouy is definitief eigendom van Leeds United, dat hem volgend seizoen uitleent aan Cultural y Leonesa. De Championship-club maakte dit woensdagmiddag bekend via de offciële kanalen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws