Nederlander speelt ineens tegen Real Madrid: Heel mooi om mee te maken

Nederlander speelt ineens tegen Real Madrid: "Heel mooi om mee te maken"

03-08-2017 18:17
10

Johan Kappelhof keek woensdagnacht zijn ogen uit toen hij met de MLS All-Stars aan mocht treden tegen Real Madrid. De ex-verdediger van FC Groningen (nu bij Chicago Fire) speelde voor een uitverkocht Soldier Field in Chicago, waar 60.000 man in past.

"Fantastisch om een paar dagen met spelers als David Villa en Kaká in de kleedkamer te zitten", zegt Kappelhof tegen het Algemeen Dagblad. "Dit was echt heel mooi om mee te maken. Ik was vorige maand even een tijdje terug in Nederland voor mijn bruiloft en toen ik op 17 juli terugkwam kreeg ik te horen dat ik was geselecteerd voor de MLS All-Stars. Daar heb ik Veljko Paunovic, mijn coach bij Chicago Fire, enorm voor bedankt."

De wedstrijd wordt gespeeld tussen de beste spelers uit de MLS en een Europese topclub. Dit jaar was dat Real Madrid. Kappelhof speelde 45 minuten mee en stond tegenover toptalenten als Marco Asensio en Borja Mayoral. "Vooral Asensio ben ik vaak tegengekomen. Wat een fantastische speler is dat. Ik heb na afloop ook mijn shirtje met hem geruild. Hij gaat op zeker een hele grote speler worden."