'Irritante jongen' van Vitesse teleurgesteld: Waren zeker beter dan Feyenoord

'Irritante jongen' van Vitesse teleurgesteld: "Waren zeker beter dan Feyenoord"

06-08-2017 08:45
60

Vitesse-aanvaller Bryan Linssen was teleurgesteld na afloop van de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Volgens de van FC Groningen overgekomen aanvaller had zijn ploeg meer verdiend.

"Dat we er geen zin in hadden, is natuurlijk onzin. Maar het liep inderdaad niet zoals we wilden", aldus Linssen na afloop van de wedstrijd tegenover Voetbal International. "In de rust hebben we wel gezegd: jongens, gewoon schijt hebben aan alles en iedereen. Schroom ervan af en gaan met die banaan! We waren in de tweede helft zeker beter dan Feyenoord."

Linssen geeft toe dat hij af en toe het vuurtje probeerde aan te wakkeren. "Het is gewoon het spel dat ik altijd speel. Ik ben een gifkikkertje, een irritante jongen om tegen te spelen. Niet alleen naar tegenstanders toe, maar ook tegen de scheidsrechter. Hij heeft een bepaalde mening over spelsituaties en ik ook. Die steek ik dan ook niet onder stoelen of banken." De aanvaller was ook betrokken bij het opstootje tijdens de penaltyserie. "Dan moet je er als team voor elkaar zijn, dat hebben wij gedaan en Feyenoord ook. Uiteindelijk gebeurt er nooit iets bij zo'n situatie."