Update: Room meldt zich na ziekmelding weer op trainingsveld bij Vitesse

Update: Room meldt zich na ziekmelding weer op trainingsveld bij Vitesse

08-08-2017 11:40
14

Vitesse-doelman Eloy Room keert naar alle waarschijnlijkheid maandag weer terug bij de Arnhemmers. De doelman had zich de afgelopen week ziek gemeld, waardoor hij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal moest overslaan.

Trainer Henk Fraser wilde niet veel woorden vuilmaken aan de situatie rondom Room. "De medische staf heeft contact gehad met Eloy en ik ga ervan uit dat hij maandag weer op het trainingsveld staat", aldus de 51-jarige trainer in gesprek met De Telegraaf. Room meldde zich ziek, nadat de van PSV overgekomen Remko Pasveer de voorkeur kreeg onder de Vitesse-lat. Daarnaast zou hij bezig zijn geweest om een transfer te forceren.

Room staat al sinds 2008 onder contract bij Vitesse, maar is naar verluidt uitgekeken in Arnhem. Onlangs doken er geruchten op waarin de 28-jarige doelman gelinkt werd aan het Everton van manager Ronald Koeman. Room heeft nog een contract tot de zomer van 2018 in het Gelredome.

Update 12.37: Vitesse moet toch nog even wachten op Room. De Telegraaf meldt dat de doelman ook de training van maandag heeft overgeslagen. Of en wanneer Room weer aansluit bij de Arnhemmers, is vooralsnog onduidelijk.

Update 8/8 11.40: Eloy Room staat dinsdag weer op het trainingsveld bij Vitesse. De doelman had zich vorige week ziek gemeld, maar sloot dinsdag weer aan bij de selectie van de Arnhemmers. Room wil deze zomer vertrekken bij Vitesse als de kans zich voordoet.