Concrete belangstelling uit Duitsland voor De Jong: Een principekwestie

Concrete belangstelling uit Duitsland voor De Jong: "Een principekwestie"

10-08-2017 15:39
32

Hannover 96 heeft serieuze belangstelling voor Luuk de Jong. Technisch directeur Horst Heldt bevestigt dat donderdag in gesprek met Kicker. Vraag is nu of de Bundesliga-promovendus de spits van PSV ook daadwerkelijk kan betalen. 

Eerder deze week ging het verhaal dat Hannover ongeveer vijf miljoen euro op tafel wil leggen voor De Jong. "We onderzoeken heel veel dingen en voeren gesprekken", aldus Heldt. "De finish is nog niet in zicht." Hannover wil zich voor het sluiten van de transfermarkt dolgraag versterken met een nieuwe aanvalsleider. 

Heldt weet te melden dat PSV in principe wil meewerken aan een transfer van De Jong. Er zal dan wél een bepaald bedrag op tafel moeten worden gelegd voor de Nederlander, die eerder in de Bundesliga actief was bij Borussia Mönchengladbach. "Het is een principekwestie", zegt Heldt. 

Het contract van De Jong in Eindhoven loopt door tot medio 2020. Woensdag liet Frank de Boer, manager van Crystal Palace, weten dat hij géén belangstelling heeft voor de spits. Heldt weet dat andere ploegen uit het buitenland wél in de markt zijn voor De Jong.