Contract van 'apart type' van Go Ahead per direct verscheurd: Helaas

Contract van 'apart type' van Go Ahead per direct verscheurd: "Helaas"

10-08-2017 21:12
8

De wegen van Go Ahead Eagles en Henrik Ojamaa scheiden per direct. Het contract van de aanvaller uit Estland is donderdag verscheurd, meldt de club via de officiële kanalen. Na één seizoen vertrekt Ojamaa (26) via de achterdeur. 

Een jaar geleden nam Go Ahead hem over van Wacker Innsbruck. Erg succesvol was de samenwerking niet. Ojamaa kwam amper aan spelen toe en werd in januari 2017 verhuurd aan het Schotse FC Dundee.

Wedden

Meer odds

Nu is het dus definitief einde verhaal. Het doorlopende contract van Ojamaa is ontbonden. "Voor alle partijen was het beter geweest als Henrik een andere club had gevonden, maar daar wilden we van beide kanten niet meer op wachten", vertelt technisch manager Dennis Bekking aan de Stentor. 

Een jaar geleden had Bekking nog alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking met Ojamaa. "Een apart type, dat wat teweeg brengt. We hebben uitgebreid beelden van hem bekeken, maar het heeft helaas niet zo uitgepakt als we hadden gehoopt. Al snel is gebleken dat Henrik voor ons geen versterking is."